Om oss

Sedan tidigt 2000-tal har vi varit intresserad av mediadatorer och började tidigt bygga datorer som vi sedan kunde koppla in i TVn och förstärkare för maxad upplevelse. Detta imponerade väldigt mycket på folk och det tog inte lång tid fören vi fick förfrågningar från vänner och bekanta som också ville ha en media dator med ett snyggt gränssnitt. Detta var startskottet på HemIQ. I början jobbade vi på hobby nivå och gjorde detta på fritiden åt vänner och bekanta, efter 10 år började flera utomstående att höra av sig och vi kände att detta var något vi kunde leva på. Vi kände att det var dags att ta nästa steg och att någonting saknades, det var inte bara hemmabion som man kunde digitalisera, utan hela boendet bör man kunna göra smart.

Vi har arbetat med Control4 sedan 2016 och installerat allt ifrån nybyggda villor, lägenheter till äldre hus.

Vår arbetsmetod

Tillsammans med dig går vi igenom ditt hem för att komma fram till hur vi kan tillgodose dina behov. Vi arbetar fram en lösning som passar just dig. Gemensamt bestämmer vi vilka produkter och funktioner som gör ditt hem till ett smartare hem.

Efter du har fått våran offert, gör du en bedömning om den passar dig. Vid godkännandet är vi startklara! Vi tar fram en arbetsplan där vi delar upp projektet i olika delmål. Om ni önskar kan ni följa arbetets gång för att se att både deadline och destination är enligt förväntning. När slutmålet är nått kommer ni vara 100% nöjda!

Vi bestämmer ett datum när vi börjar arbeta. Vid uppstarten av projektet har vi redan börjat programmera modulerna vi kommer att använda oss av så att vi ska kunna bli klara så snabbt som möjligt.

Vi tar in behöriga elektriker och annan personal vi kan behöva för att kunna utföra våra installationer.Vid projektets slut kommer vi att gå igenom hela systemet med dig och visa dig hur det fungerar. Control4 är ett användarvänligt system som du kommer förstå på nolltid!