Control4

Control4 grundades 2003 och är en av de världsledande aktörerna inom hemautomatisering. Det finns många smarta produkter på marknaden idag, men det är inte fören dessa produkter börjar prata med varandra som du faktiskt kommer att tycka att du har ett smart hem.

Det spelar ingen roll om du har ett stort eller litet boende, Control4 kommer att kunna föra samman alla produkter under ditt tak till ett användarvänligt gränssnitt. Genom ett knapptryck kan du dimma alla lysen, streama musik från Spotify, höja temperaturen eller aktivera ditt larm.

Du kan komma åt ditt hem oavsett vart i världen du befinner dig. Stängde du verkligen fönstret? Glömde jag att låsa? Du behöver aldrig mer att oroa dig.

Vi arbetar med Control4 i Stockholm

Vi arbetar med Control4 i Stockholm, men vi tar även in uppdrag i Uppsala, Trosa och andra angränsande områden. Vi har vårt kontor i Råsunda, Solna. Vi är certifierade Control4 installatörer och har gått en utbildning genom Canseda som är Control4’s agentur i Sverige. Vi har stor erfarenhet av installationer och jobbar tillsammans utbildade och erfarna elektriker för att försäkra oss om att du kommer bli nöjd med ditt smarta hem.

Säkerhet

Förutom att ha ditt hem utrustat med larm kan du känna dig helt trygg med ett smart hem! Du kan välja att ha kameror vid utsatta fönster och sedan när du är borta kan du få notiser om det sker några rörelser vid dem.

Klimatsmart

Visste du att du faktiskt kan spara upp till 40% energi genom att använda dig av Control4. Detta genom att du kan komma åt och stänga av dina lampor och annat på distans, samt förinställda scheman då hemmet ”stängs av”.

Underhållning av världsklass

Gör det enkelt för dig och tryck på film-knappen för att dimma alla lysen och din blu-ray, Apple TV eller mediaspelare slås på. Slipp krångla med flera fjärrkontroller och använd bara våran multikontroll för att enkelt kunna kolla på din favorit film eller serie med ett underhållnings system av världsklass.