Integra

Integra Home Theater var ett syster förtag de kända japanska Onkyo, ett förtag som många känner till. Men är sedan 1999 ett eget varumärke. Under sommaren 1969 gjorde Integra för första gången sig ett namn då de lanserade sin första förstärkare för konsumenter nämligen Modell 701. När Dolby Digital Surround lanserades var Integra inte lång efter att anamma den tekniken. När branschens första THX Certified A/V-förstärkare lanserades var de även närvarande. De har alltid legat i framkanten med ny teknologi och gör det fortfarande.

Integra för ett smartare hem

Eftersom att de älskar att ta sig an ny teknik och ligga i framkant inom A/V lämpar sig deras förstärkare utmärkt till ett smart hem, de flesta av deras produkter är redan från början kompatibla med Control4. Många av förstärkarna har så kallat multiroom-stöd, vilket innebär att du lyssna på musik i flera rum samtidigt, helt fristående av varandra, men även synkat.

Några av deras förstärkare har även Airplay och Spotify inbyggt, något vi och våra kunder verkligen uppskattar.

Alla hem förtjänar bra ljud

Alla hem förtjänar att ha bra ljud, Integra har stöd för THX, Dolby, DTS och HDMI. Förutom att agera som en förstärkare kan du även koppla in alla dina hdmi-enheter, vilket ger dig en riktigt bra upplevelse, varesig du spelar xbox, playstation eller kollar på film. Vissa förstärkare stödjer även 4k passthrough.

Integra <3 Control4

Varje förstärkare är kompatibelt med Control4, något som underlättar vårt jobb med att koppla ihop förstärkaren med smarta hem systemet. Nu kan du äntligen ligga i soffan, slå på TVn och förstärkaren samtidigt med mobilen eller våran universal fjärrkontroll.